Camp Basketball Zlatibor 2018      

 Camp Basketball Zlatibor 2018

Tinerii baschetbaliști ai clubului Superfly au participat în acest an  la Camp Basketball Zlatibor 2018, un stagiu de pregătire în Serbia, o țară cu un cuvânt greu de spus în acest sport.

Alaturi de sportivii nostri la acest camp international au mai participat inca 2 formatii din Romania si inca 2 din Serbia.

La Camp Basketball Zlatibor 2018 au participat peste 120 de copii, acestia fiind repartizati pe diferite grupe valorice si antrenati de catre reputati antrenori cu o vasta experienta pe parchetul salilor internationale : Zlatko Bolic, Nikola Vojnovic și Drujo Stankovic.

Pe langa antrenamentele zilnice sportivii participanti au disputat numeroase partide amicale intre ei, jucand baschet impreuna indiferent daca au facut sau nu cunostinta pana la acel moment.

Cele mai gustate momente ale stagiului de pregătire centralizată de la Zlatibor, din Serbia, au fost cele din concursurile individuale, unde componentii echipei de baschet Superfly s-au descurcat foarte bine, primind medalii si diplome, recompensele pentru eforturile depuse.

 Componentul echipei Superfly, Albert Scheul,  in finala de aruncari libere a fost declarat invingator cu un procentaj de 80% contra sportivului sarb Katona Vladimir component al echipei KK LD Novi Sad.

Acelasi Albert in finala concursului de unu la unu, a castigat medalia de argint in urma unui meci foarte tensionant impotriva unui jucator component al echipei C.S. Viitorul Deva, jucator care a reusit sa marcheze punctul castigator cu 2 secunde inainte de a se fluiera sfarsitul meciului.

Tot cu medalie de argint a fost recompensat si Suru Teodor pentru locul doi obtinut la concursul de aruncari.

Am parasit cu regret campusul international, o experienta inedita unde ne-am imprietenit cu alti sportivi, antrenori indiferent de nationalitatea acestora, cu sperenta revederii acestora cat mai curand.